MyBalance-Consept®

Beginners

Miksi?

Arjen kiireessä oma keho unohtuu. Kehotietoisuutta harjoittamalla voidaan vaikuttaa oman kehon ja samalla myös mielen hyvinvointiin.

Elämän tilanteiden myötä, asentotottumukset muuttuvat huomaamatta, jolloin myös ryhti muuttuu ja lihastasapaino järkkyy tämän seurauksena tuki- ja liikuntaelimistön oireet lisääntyvät, näitä ovat esimerkiksi; alaselkäkivut, niska-hartiaseudun jännitystilat ja jännityspäänsärky.

Kehotietoisuutta kehittämällä voimme tunnistaa nämä asentotottumusten muutokset, jolloin opimme harjoittelemaan oikeita asioita hyvinvointimme tukemiseksi.

  • Toimistotyöntekijä noin 40 työntuntia/vko
  • Työmatkat autolla
  • Vuorokaudessa tunti TV:n äärellä
  • Vaikutukset: keho on tottunut istuma-asentoon, jolloin keho tunnistaa tämän perusasennoksi
  • Seuraukset: kiristyneet lonkankoukistajat, kiristynyt rintakehän etuosa, pään työntyminen eteenpäin, heikentyneet pakara-, yläselän ja keskivartalon lihakset. Lihas kireyksien ja heikkouksien myötä ryhdin kannattelu yhä haastavampaa. Kehotietoisuus heikkenee, jolloin ryhtiä ei enää edes tunnista.
  • Tuki- ja liikuntaelimistön oireet vain pahenevat entisestään.

Mikä on NormaTec®

NormaTec® palautushousut ovat ilmanpaineella toimivat kompressiohousut. Niiden avulla jalkojen palautumista voidaan nopeuttaa tehostamalla aineenvaihduntaa. Palautushousut luovat jalkojen lihaksistoon liikehdintää ja painetta, joka tehostaa lihasten luonnollisia liikeratoja ja auttavat kiihdyttämään esimerkiksi nesteiden ja maitohappojen poistumista. Housut ovat laajasti käytetty niin lääketieteessä, että huippu- ja aktiiviurheilussa.

Yhteistyö

Hyvinvointisi kannalta tärkeä osa on ravinto. Pirkanmaalla tästä huolehtii Kahvila-Ravintola Minea.

Hyvinvointisi kannalta tärkeä osa on kehonhuolto. Teemme yhteistyötä hier0mon kanssa sinun hyvinvointisi edistämiseksi.