Mikä on NormaTec®

NormaTec® palautushousut ovat ilmanpaineella toimivat kompressiohousut. Niiden avulla jalkojen palautumista voidaan nopeuttaa tehostamalla aineenvaihduntaa. Palautushousut luovat jalkojen lihaksistoon liikehdintää ja painetta, joka tehostaa lihasten luonnollisia liikeratoja ja auttavat kiihdyttämään esimerkiksi nesteiden ja maitohappojen poistumista. Housut ovat laajasti käytetty niin lääketieteessä, että huippu- ja aktiiviurheilussa.

Mihin NormaTecin palautumislahkeet auttavat?

NormaTecin palautushousut tehostavat aineenvaihduntaa ja kiihdyttävät nesteiden ja maitohappojen poistumista lihaksistosta. Palautushousujen hyötyjä ja vaikutusta kehoon on tutkittu laajalti ja niiden on todistettu vähentävän turvotusta, parantavan verenkiertoa, alentavan lihassärkyä sekä nopeuttavan lihasten palautumista muun muassa urheilusuorituksen jälkeen.

Kenelle NormaTecin palautumislahkeet sopivat?

Palautushousut sopivat kaikille, jotka kärsivät erilaisista lihaskivuista ja joiden jalkoja vaivaa turvotus tai huono verenkierto. NormaTecin teknologia on erityisesti suunnattu urheilijoille, sillä palautushousut nopeuttavat palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Mutta sopivat myös tavallisille ei urheilijoille.

Missä voin Tampereella käydä NormaTec® hoidoissa?

Tampereella voit käydä hier0mossa osoitteeessa Puutarhakatu 16 B:ssä. Sijaitsemme aivan Tampereen ydinkeskussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Läheltä löydät kadunvarsipysäköintejä, sekä entisen Anttilan pysäköintitalon.

NormaTec® hinnasto

Normatec järjestelmä on ilmanpaineella toimiva kompressiolaite, joka on suunniteltu palautumisen ja kuntoutuksen apuvälineeksi.

*Nähtävillä Hieronta- ja hyvinvointipalvelu hier0mon verkkosivuilla.

NormaTec®

Voit tutustua NormaTec® tästä pienestä videosta, jossa näet, kuinka laite toimii. Laite on suunniteltu palautumiseen ja kuntoutukseen. Sopii lähes kaikille.

NormaTec® kompressiohousut

  • Nopeuttaa lihaksien palautumista
  • Parantaa verenkiertoa hoidettavalla alueella
  • Vähentää lihaskipua ja jäykkyyttä.

NormaTec® PULSE 2.0 palautushousut vievät urheilijoiden alaraajojen palautumisen seuraavalle tasolle.

Saat kevyet ja palautuneet jalat nopeammin. Järjestelmä on avuksi myös lämmittelyssä ennen suoritusta sekä auttaa aloittamaan palautumisen nopeasti suorituksen tai kilpailun jälkeen.

97% ammattilaisjoukkueista luottaa NormaTecin patentoituun teknologiaan, jonka avulla verenkierto tehostuu sekä lihaskipu ja -särky vähenee.

Miten kompressiohousut toimivat?

Housut luovat ilmanpaineen avulla painetta ja liikehdintää hoidettavalle alueelle. Käytännössä tämä tuntuu vähän samalta kuin hieronta. Housuissa olevat sensorit mukautuvat käyttäjän jalkoihin ja stimuloivat niitä alueittain.

Kenelle kompressiohousuista on hyötyä?

NormaTec® housut sopivat kaikille jotka kärsivät lihaskivuista, turvotuksesta tai huonosta verenkierrosta.

  • Urheilijoille ja paljon liikkuville nopeaan palautumiseen
  • Ikäihmisille, joiden verenkierto on heikentynyt iän myötä
  • Lymfaa ja erilaisia verenkiertohäiriöitä sairastavaville
  • Seisomatyötä tekeville