MyBalance-Consept®

Professionals

Miksi?

Menetelmä on suunniteltu erityisesti kehonhuollon ammattilaisille, joiden työhön kuuluu aktiiviliikkujien ja urheilijoiden kehonkäsittelymenetelmät suorituskyvyn tukemiseksi.

Pehmytkudosten lisäksi on huomioitava sidekudosrakenteet vaikuttaaksemme lihastasapainon, hengityksen ja ryhdin kautta kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin.

Konsepti takaa varman selkeän tavan tehdä pehmytkudos käsittelyä ja kun olet käynyt koulutuksen, niin pystymme varmistamaan asiakkaillemme määrätyt kriteerit täyttävän palvelun.

Mikä on NormaTec®

NormaTec® palautushousut ovat ilmanpaineella toimivat kompressiohousut. Niiden avulla jalkojen palautumista voidaan nopeuttaa tehostamalla aineenvaihduntaa. Palautushousut luovat jalkojen lihaksistoon liikehdintää ja painetta, joka tehostaa lihasten luonnollisia liikeratoja ja auttavat kiihdyttämään esimerkiksi nesteiden ja maitohappojen poistumista. Housut ovat laajasti käytetty niin lääketieteessä, että huippu- ja aktiiviurheilussa.

Yhteistyö

Lisensoitu personal trainer Toni Takala tarjoaa valmentamista ammattitaidolla. Useita erilaisia valmennettavia, joiden kanssa otetaan huomioon jokaisen heikkoudet ja vahvuudet, sekä harjoitettavat osa-alueet.

Hyvinvointisi kannalta tärkeä osa on kehonhuolto. Teemme yhteistyötä hier0mon kanssa sinun hyvinvointisi edistämiseksi.