MyBalance-Consept®-
ravintovalmennus

Mitä on ravintovalmennus?

Ravintovalmennuksessa pureudutaan sinun ruokailutottumuksiin, selvitämme yhdessä mitä sinun kehosi tarvitsee, saat apua esimerkiksi ruokailutottumusten ja ruokien kanssa, jotka olisivat sinulle terveellisiä ja sopisivat sinun tämän hetkiseen elämään. Halusitpa hallita painoasi tai vaan saada kehoasi toimimaan optimaalisemmin.

Miksi ravintovalmennus?

Ravintovalmennus sopii sinulle, mikäli sinulla ei ole esimerkiksi tietämystä tuotteiden sisäillöistä tai siitä, kuinka koostaa päivän ateriarytmiä. Jos sinulle ei ole aikaa tai vaikka taitoa tehdä kehollesi sopivia ruokia. Myös se että sinulle ns. tuntematon henkilö katsoo tilannetta ”ulkoapäin”, niin on joskus todella tehokas keinoa hallita omaa syömiskäyttäymistään.

Milloin ravintovalmennus?

Ravintovalmennus on hyvä esimerkiksi silloin, kun omat paukut ei enää riitä ja ”hallinta” omasta syömisestä on kadonnut. Ravintovalmennus sopii myös silloin, kun haluat vain vahvistusta omalle toiminnalle. Pääasia on, että tulet avoimin mielin.

Kuka valmentaa?

Valmentajana toimii Toni Takala, jolla on kokemusta yli 16vuoden ajalta ravinnosta ja ruoasta (keittiömestari), sekä valmentamisesta (lisensoitu Personal Trainer). Toni on helposti lähestyttävä ja kokenut painonhallinnan ongelmat henkilökohtaisesti.

Kuinka paljon ravintovalmennus maksaa?

Ravintovalmennustapaaminen on 69,00€/tapaaminen (kesto 60min). Tapaamiseen voidaan sisällyttää ruokavalion laatimista, mutta myös ihan keskustelua, kuinka voimme yhdessä parantaa sinun arkeasi ja vaikka tehdä yhdessä kauppareissu pureutua sinun ostotottumuksiin.

Varaa aika tästä