MBC®-valmentajasi

Toni Takala

Olen Toni ja olen 37-vuotias nuorehko mies Tampereelta, koulutukseltani olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja EAT, MaRa EAT ja keittiömestari, sekä lisensoitu Personal Trainer. Vastaan markkinoinnista, ravinto-valmentamisesta ja kehonhuollon-ammattilaisten kouluttamisesta konseptin mukaiseen toimintaan. Olen konseptin kehittäjä ja MBC-tavaramerkin omistaja.

Henna Salomäki

Olen Henna. Liikunta-alalta minulla on kokemusta melkein 20 vuoden ajalta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja liikunnanohjaaja (ylempi AMK). Elämäntapamuutos alkaa päivittäin tehdyistä pienistä asioista suhteutettuna asiakkaan arkeen toimivaksi. Haluan tukea asiakasta omalla polullaan kohti tavoitteita siten, että huomioimme myös elämän ja sen mukanaan tuomat velvoitteet ja vaatimukset.

 

Samuel Koskela

Olen Samuel Koskela, oululainen Personal Trainer, hieroja sekä liikuntaneuvoja. Salilla käymisen aloitin kymmenisen vuotta sitten ja hyvin nopeasti lihaskuntoharjoittelusta ja sitä tukevasta ravitsemuksesta tuli minulle intohimo. Olen hankkinut kokemusta ja tietoa myös kilpailemalla fitnessurheilussa, jonka kautta olen saanut tutustua usean huippuvalmentajan viisauksiin ja tekniikoihin. Tämän lisäksi koulutukseni sisältö on painottunut aloittelija-intermediate tason treenaukseen.